O nama

logo gradnja radosavljevic

Preduzeće “Gradnja Radosavljević” osnovano je 2010. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću, na čelu sa vlasnikom i direktorom preduzeća, gospodinom Milošem Radosavljevićem u Ćupriji sa sedistem u ulici Cara Lazara br. 123 gde se nalazi celokupna operativa i mehanizacija.
Delatost preduzeća je prvenstveno izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko zanatskih radova u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
Da bi bili što efikasniji na sopstvenom stovarištu posedujemo konstantni lager gradjevinskog materijala kao i smeštaj za radnike i dalje rentiranje koji se nalaze na Novom Beogradu. Tako zaokružujemo celinu: postignutim visokim kvalitetom usluga i realizacije, celovitošcu ponude i zadovoljenjem najzahtevnijih poručioca.
Od samog nastanka trudili smo se da profesionalnim radom i kvalitetom, korektnim cenama, poštovanjem rokova, svih ugovornih obaveza opravdamo ukazano poverenje investitora, što kao rezultat ima nastavak uspešne saradnje sa svim dosadašnjim investitorima i korisnicima naših usluga.
Kao našu konkurentsku prednost na tržištu ističemo iskusnu i kvalitetnu radnu snagu, tehničko osoblje, kao i poštovanje svih propisa vezanih za bezbednost i zdravlje na radu. Zadovoljstvo naših investitora smatramo našim najvećim uspehom.

Milos Radosaljevic